Kako postići najbolje rezultate u lečenju bolesti zavisnosti?


Da bi se postigli najbolji rezultati, potrebno je ispuniti tri uslova:

  1. Kao prvo, detaljno proučavanje Vašeg individualnog slučaja i procena zdravstvenog stanja, kako fizičkog, tako i psihičkog, izbor odgovarajućih metoda i izrada indiviualnog programa lečenja. Zatim se odabire specijalna bolnica koja se najbolje uklapa u plan lečenja.
  2. Kao drugo, kontrola izvršavanja programa i svojevremene korekcije i usavršavanje kada je to neophodno.
  3. Treće, poštovanje pravila lečenja od strane samog pacijenta, za vreme i posle bolničkog lečenja.


Refind Your Way i Vaši lekari su spremni da ispune prva dva uslova. Kada Vi ispunite treći uslov, dobićete ono što je najvažnije: slobodu i uživanje u slobodi.

Za jedne su najbolji rezultati bezbolno i brzo skidanje sa droga.

Za druge je to otklanjanje prošlosti iz glave, zaboraviti narkotike i osloboditi se od psihičke zavisnosti

Za treće je najbolji rezultat dobiti sigurnu zaštitu od recidiva posle izlaska iz specijalne bolnice.

Kada se Vi izjasnite šta za sebe smatrate najboljim rezultatom, mi znamo šta treba raditi. Često smo spremni da ponudimo više od onog što vi očekujete. Mi smatramo da je najbolji rezultat postizanje prvog, drugog i trećeg uslova. Sve to je vrlo ostvarivo.

Još bolje je kada naš pacijent posle detoksikacije od narkotika ne padne u apatiju ili depresiju i ne potraži utehu u alkoholu ili drugim supstancama.

Predivno je kada čovek uživa u čistom životu i sa nevericom gleda na svoj prethodni način života. Čovek se posvećuje obrazovanju, poslu, sportu, zdravim vrstama zabave. Vraća se poštovanje i poverenje ljudi. Dolazi vreme pravih ljubavi, stvaranja sopstvene porodice. Mi se sa ljubavlju i ponosom prisećamo onih koji su krenuli tim putem

Višegodišnje iskustvo u prevazilaženju teškoća i stremljnju ka uspehu, stotine spasenih života nam daju za pravo da tvrdimo da zanmo kako da pomognemo upravo Vama.

Pišite nam na ask@refindyourway.com.