Ostale INFOTURN tehnike

 
INFOEXIT tehnika za trenutno oslobađanje od psiho-emocionalne i fizičke napetosti, uznemirenosti, nervoze, razdražljivosti, straha... Cilj INFOEXIT-a je brza transformacija stresnog stanja u stanje opuštenosti.

Za svega nekoliko sekundi se stavlja pod kontrolu nepoželjna emocija. Za minut se ona izbacuje na bezbedan način. Za još jedan minut nastupa opuštenost i ispunjenost pozitivnim emocijama.

Tokom tih nekoliko minuta svest i podsvest dobijaju korisnu, racionalnu informaciju koja štiti od posledica stresa čime se otklanja preostala napetost.

INFOEXIT – tehnika se radi u stojećem, sedećem i ležećem položaju. Posle kratke disajne pripreme čovek staje u određenu pozu. Specijalista pomaže u postizanju stanja opuštenosti dok klijent uživa u toplim strujama po celom telu.

INFORELAX – udubljenost u svoj unutrašnji telesni i duševni prostor. Navođenje reda, stvaranje meke opuštenosti i prijatne zaštićenosti. Rađa se osećaj iskrenosti i otvorenosti. Izranjaju mirne scene, misli i emocije iz najvećih dubina duše. U susret njima se do svesti emituju jedva čujne reči sa terapeutskim dejstvom. Ti unutrašnji i spoljašnji talasi informacije, scena, sećanja mešaju se formirajući slatku i korisnu hranu za dušu. Osećajni delikatesi koji vraćaju čoveka njegovoj prirodi, svetu staloženosti, poverenja i ljubavi.

Na taj način se svako od nas može osloboditi od konfliktnih, neprijatnih i neiskrenih odnosa. Setiti se pravog sebe. Upiti energiju iz materinske bezuslovne ljubavi. I vratiti se u svakodnevnost u sasvim drugom, fantastičnom raspoloženju.

Tehnika se obavlja sedeći ili ležeći. Ona daje mogućnost da se na veoma miran način prerade i otpuste nepotrebni problemi, svađe, neprijateljstva, nerazumevanje među ljudima.

INFOBALANS je brza harmonizacija fizioloških procesa. Pomoću specijaliste telo tone u prijatno stanje opuštenosti. Uključuje se program samoregulacije organizma i praćenje unutrašnjih informacionih struja. Saznanje se lako i brzo čisti od suvišne, nezdrave informacije, a telo pstaje lako i zadovoljno.

To je direktan i veoma prijatan način povratka kontrole organizma nad svojim funkcijama. Telo samo, bez Vaše kontrole, dovodi u red sopstvene funkcije i poklanja Vam predivan osećaj lakoće i slobodnog leta.
Posle obuke tu tehniku ćete moći da praktikujete samostalno, osamivši se na tihom i mirnom mestu.

Terapijsko dejstvo INFOBALANS-a je intenzivno i vrlo brzo se manifestuje. Tehnika je dobra i za zdrave ljude kada imaju slobodnih posla sata kako bi uživali u sopstvenoj harmoniji. Za to vreme ćete moći da se odmorite i povratite snagu kao da ste odspavali 8 časova.


INFOTURN predlaže i druge metodike:

AQUA – uzajamno dejstvo čoveka sa stihijom vode i povećanjem nivoa zdravlja u raznim vodenim seansama
FIRE – tehnike rada sa stihijama vatre i korišćenje uticaja vatre na fiziološke procese čoveka
OZON – pojačavanje antioksidanata i imune zaštite organizma ozonirovanim i jonizovanim vazduhom

Ruski expert neprekidno razvija i usavršava svoj sistem INFOTURN koji se može kombinovati i sa farmakolečenjem u cilju pojačavaanja terapijskog dejstva preparata. Čime je ona korisna za Vas, možete saznati na konsultaciji
e-mailom ask@refindyourway.com.