Infoturn iskustva


Pre tretmana INFOTURN bila sam potrošena osoba, mnogo zabrinuta majka nesvesna da svojim strahovima ne da ne mogu da se zdravo brinem za svoju decu nego I njih mogu da uvučem u razne psihoze. Dakle, da bi deca rasla zdravo u kući ne sme biti nezadovoljstvo, svaki problem ima rešenje samo ga treba prvo prihvatiti, razumeti I uraditi ono što je najbolje da bi se on rešio. Svi moji strahovi su besmisleni misleći I plašeći ih se mi ih samo hranimo a sebe I sve oko sebe, često I nesvesni da to činomo, uništavamo.
Prvi doživljaj sam osetila tek 4. Dan, ali je važno da sam uspela.
Sada mislim da imam snage da život nastavim zdravo, slobodna od svih strahova, sposobna da shvatim ono što me je najviše gušilo kod mog supruga (alkohol) jer to je zaboga I njegova nesreća, a ne da ga okrivljujem već da mu probam pomoći na način koji do sada nisam poznavala a zašto nisam, nisam jer sam bila puna besa, gorčine, nezadovoljstva,… Ako pogledam sve drugo ono što on jeste, on je divan zaista, fenomenalan čovek, samo treba od njega da uzmem ono lepo što nudi a toga ima zaista mnogo.
Znala sam da imam divnu decu a to se sada I potvrdilo I šta čoveku preostaje već da neguje sve lepo što ima I uživa u životu.
Na kraju moram da napomenem da iako sam na ovaj tretman došla bez podrške bilo koga od prijatelja I porodice, svi su bili nepoverljivi, pa I ja sama, ali sam odlučno rekla probaću NISAM POGREŠILA, VREDELO JE.
I.J. - Indjija

Na lečenje sam došao sa problemom depresije i alkoholizma. Seanse kod Dr Viktora su mi pomogle u preilazilaženju svih simptoma depresije, pronalaženja duhovnog mira i spoznaje mnogih stvari naophodnih za vođenje, kako psihičkog, tako i fizički zdravog života.
I.S. - Nemačka

Obratila sam se RefindYourWay-u za pomoć zbog problema depresije, anksioznosti i alkoholizma.
Već dugo godina se borim protiv depresije. Bila sam i na psihoterapijama i uzimala sam i lijekove, ali nisam postigla zadovoljavajuće rezultate.
Več nakon prvog dana terapije, osjećala sam se puno bolje i mnogo smirenije. Jako je teško opisati što se osjeća prilikom tretmana. Dešavaju se promjene i na fizičkom i na psihičkom stanju.
Dobila sam i odgovore na mnoga pitanja koja su me mučila u životu.
Nakon petodnevne terapije sad se osjećam kao nova osoba spremna da započne sve iz početka.
A.M. - Italija

Dolazim iz Francuske. Moji problemi traju već dugo, od ranog detinjstva. To je bio panični napad, strah, depresija, a kasnije se pojavila i zavisnost od rivotrila. Liječio sam se sa raznim antidepresivima, bezuspešno, to se uvijek vraćalo na isto. Imao sam bolove u leđima, trnjenje u vratu, u rukama, lupanje srca. Pio sam rivotril 3 i po godine i jako sam želio da ga se oslobodim. To sam uspijeo ovdje, za ovih 5 dana i sada se osijećam normalno bez rivotrila. Za mene je INFOTURN terapija veliko iskustvo. Shvatio sam kako treba da život živim i bez lijekova, da mogu živjeti i bez lijekova. Sem toga sam pronašao sopstvenu unutrašnju energiju i naučio sam kako da koristim sopstvene resurse, moje unutrašnje lijekove, a ne farmaceutske lijekove. Naučio sam i vježbe disanja, vježbe opuštanja koje mogu sam da koristim. Na kraju terapije se osjećam opuštenije i mirnije, fizički sam jači, sa više nade, sa više želja. Smatram za moj najveći uspijeh to što sam se riješio rivotrila, jedan od najvećih za ovih 5 dana. I ostali su uspijesi naprimer što sam se oslobodio straha i naučio da se suočim sa tim strahom, da znam da ga pobijedim, ako se nekada bude javio i bez lijeka. Kada budem stigao kući, prvo što cu uraditi je da se pohvalim kako sam se riješio lijeka.
S.M. - Francuska

Izvanredno iskustvo! Osećam se ovog petog dana programa, između ostalog, posle polivanja hladnom vodom, potpuno čisto, jasno, lako, slobodno.
Oslobođena od negativnih emocija, strahova, bolova u glavi.
Juče sam prvi put u životu zaronila u bazen (posle specijalne pripreme disanja) i plivala sam pod vodom sa ogromnim uživanjem, želeči da ronim dublje, da što duže ostanem u tom stanju do tada nepoznate slobode, zadovoljstva svih atoma tela.
Još jedna granica svesti pomerena je dok sam stajala bosa na travi, u sjaju januarskog sunca u očekivanju „nebeskog“ potoka hladne vode.
Kao da sam se ponovo rodila.
Moje telo je prvi put dobilo dostojanstvo koje je oduvek zasluživalo.
Prvi put ovih 5 dana ono je bilo u centru pažnje, i taj kraljevski tretman vraća mi osećanjem smirenosti, harmonije, lakoće.
Ovo je veliki povrtaka skladu sa Majkom Prirodom i njenom beskonačnom inteligencijom.
Hvala vam! Hvala mom anđelu čuvaru koji mi je ukazao ovaj put!
Hvala svim učiteljima, majstorima, koji su u dugom nizu vekova očuvali i predali ova neverovatna znanja za duhovni i fizički preporod čovečanstva!
D.M. - Beograd

Problem koji mi se pojavio je dijagnostikovan kao interpretativni sindrom. Javljale su mi se misli koje su me uznemiravale i kojih nisam mogao da se rešim. Mesec dana nakon dijagnoze dolazi do pojave anksioznosti, napada panike i blage depresije kao nuspojave lečenja medikamentima. Tada, putem Interneta, saznao sam za postojanje vase klinike koja se specijalizuje izmedju ostalog i za lečenje ovih mojih simptoma. Obavljen je uvodni razgovor sa dr. Šubajevim i ustanovljeno je da mi se može pružiti pomoć u ovoj klinici. Terapija se odvijala u dva vikenda u trajanju po osam sati. Obuhvatala je tretiranje medikamentima kao i grupne seanse sa doktorom koje su se sastojale od raznih vežba disanja i drugih vežbi koje su za cilj imale podizanje energije celokupnog organizma. Posle prvog vikenda primećeno je blago poboljšanje. Posle drugog vikenda moje stanje se znatno poboljšalo tako da je i od strane dr. Šubajeva konstatovano da lečenje može da se nastavi samo medikamentno.
Posle ove terapije moje stanje se popravljalo iz dana u dan uz vežbanje koje je naučeno na tim seansama i korišćenje medikamenata. Sada sam mnogo bolje, anksioznost i napadi panike su skoro nestali a i moja primarna bolest se kreće u dobrom pravcu ka izlečenju.
V.L. - Zrenjanin

Veoma je teško početi priču i bazirati se na konkretnoj stvari kada se radi o dr. V. Šubaevu. Baš iz tog razloga što ćete uz njegove seanse proći kroz milion divnih i nestvarnih trenutaka koji će ispuniti vašu dušu i pomoći vam da spoznate samog sebe kao i nestašno dete koje uvek živi u vama. Čak me je i prvi susret koji je po pravilu uvek sa dozom rezerve ispunio određenom energijom kao i znatiželjom, jer se radi o totalno drugačijem pristupu u odnosu na koji smo navikli. Savršeno je videti i osetiti kako različiti ljudi skupljeni zbog različitih problema za veoma kratko vreme ulivaju jedni drugima pozitivnu energiju, osmeh, toplinu. Svaki sledeći susret iščekujete sa radošću i željom da saznate nešto novo, a pri tome ne možete da razgraničite da li vam više prija i koristi teoretski ili praktični deo, jer oba ostavljaju duboke utiske na vas. Bez obzira šta vas mučilo, veoma brzo ćete shvatiti da ste sami dovoljno jaki i sposobni da prevaziđete sve problem bez lekova, alkohola, droge ili nečeg sličnog. Isto tako ćete shvatiti da sve oko vas će moći biti izvor pozitivne energije ako je koristite na adekvatan način kao da se uvek možete ograditi od svakodnevnih negativnih uticaja. Srećna sam što sam upoznala dr. Šubaeva i bila na njegovim seansama koje su mi pomogle da shvatim svu svoju jačinu kao i da drugačije vidim svet oko sebe. Pored toga tu su i istočnjačke praktike koje su postale svakodnevni deo mog života.
I.S. - Beograd

Pre desetak dana obratio sam se Dr Subajevu na osnovu preporuke Dr Savica, u vezi depresije koju sam intenzivno osecao u periodu od preko mesec dana.
Dobio sam informaciju da postoji nacin za resenje mog problema, koji bi se sastojao iz vise faza i komponenti.
U prvi mah sam bio skeptican, ali sam odlucio da prihvatim preporuku Dr Subajeva, jer nisam imao nikakvu drugu ideju.
Pre pocetka terapije osecao sam se jako lose. Vecinu vremena sam provodio u krevetu, izbegavao sam svaki kontakt sa okolinom i nisam imao apetit.
Vec nakon prvog dana terapije, osetio sam pozitivne promene. Dobio sam energiju i imao sam zelju da nesto radim i da se vidjam sa ljudima.
Nakon zavrsetka terapije, osecam se totalno drugacije - jednom recju - normalno.
Spavam dobro, imam apetit i zelju da "normalno" funkcionisem.
Posebno zelim da naglasim uticaj pozitivne energije koju sam primio tokom terapije od strane Dr Subajeva i Marije.
To, "nesto", deluje jako smirujuce, ohrabrujuce i motivisuce.
Holisticki pristup. Organizam se posmatra kao celina i energija se usmerava na oporavak istog.
Dakle, vezbe disanja, infuzije, meditacija, ali pre svega ta neka, tesko opisiva, pozitivna, smirujuca energija.
Voleo bih da redovno imam ovakve "napade" pozitivne energije - siguran sam da bih tada moj zivot bio harmonican i uravnotezen.
Ali kljucno je da sam posle terapije video da je to moguce i kako se do toga moze doci.
Srdjan - Beograd

Moja depresija je trajala 5 godina... Dva puta sam pokusavala sa antidepresivima i obicnom psihoterapijom razgovorima, medjutim nije pomagalo. Kada sam dosla na infoturn program, nisam imala apetit gotovo uopste, jela sam jer tako treba, retko i bez ukusa; plac je prekidao moj razgovor sa doktorom, osecala sam tezak pritisak u grudima; osecala sam anksioznost i strepnju, dekoncentraciju i slabost. To je bilo ono sto me je mucilo mnogo godina... Istog dana, posle razgovora i prve seanse, meni je bilo lakse, ali sam ja sumnjala i nisam mogla poverovati da je to zaista tako. Tog dana sam vec jela sa zadovoljstvom! Treceg dana nije ostalo nista od depresije ni od anksioznosti, jela sam cak i ujutru sto nisam radila godinama, zbog depresije koja je tada bila najgora, u jutarnjim casovima. Placljivost je sasvim nestala zajedno sa slaboscu. Sa svakom danom je iz mene izlazilo nesto i ja sam postajala laksa, vracale su se emocije radosti i zahvalnosti. Tokom tih seansi sam prozivljavala neke nestvarne osecaje intenzivne prijatnosti, struje treperenja su tekle kroz mene, osecaj oslobodjenja, ozarenja i lakoce. Poslednjeg dana sam bila ona ista ja kakva sam bila pre pocetka depresije, samo mudrija, odlucnija i sa novim znanjima o svom zivotu, idejama i planovima. Moja tuga je nestala, a umesto nje su dosle zelje i tacno sam znala ko sam i kuda treba da idem.
S.O. - Slovenija

Kontakt: ask@refindyourway.com

Austrija

Austrija

Holandija


Francuska


Novi Sad

Crna Gora


Svajcarska


Crna Gora


Austrija


Beograd

 

Bosna i Hercegovina