SMART DRUG DETOX™ Razstrupljanje od heroina in drugih opiatov


Razstrupljanje od heroina, metadona, tramadola, buprenorfina (suboxon, subutex), morfijevega sulfata ( substitol, kompensan) in drugih opiatov in opioidov (sintetičnih opiatov) po novem individualiziranem modelu razstrupljanja SMART DRUG DETOX™:

SMART DRUG DETOX™ izpolnjuje visoke standarde sodobne medicine in humanističnih principov:
 

• Popolnoma neboleče in udobno


Za časa opiatskega razstrupljanja se izvaja učinkovita prevencija pred odtegnitveno krizo tako, da do nje sploh ne pride. Pacient normalno spi, je in ne čuti bolečin, niti kakšnih drugih neprijetnosti za časa terapije čiščenja od narkotikov. Samo 10% pacientov lahko čutijo šibko napetost, kurjo kožo ali pa jih zebe, vse pa se v enem samem trenutku odpravi s pomočjo specialnega zdravljenja.
 

• Varnost za organizem


Nujno je, da se tekom hitrega čiščenja od narkotikov uporabljajo medicinske tehnologije z namenom zaščite možganov, srca, pljuč... , da organizem ne bi izkusil (ne bi bil izpostavljen) močnega(mu) stresa(u) in napora(u). Mi to zagotavljamo z aparati za monitoring in zanesljivo zaščito notranjih organov.


• Pozorne preiskave in individualni program za vsakega pacienta


Podrobno preučavanje somatskega in psihičnega stanja, zaužitih substanc in njihove količine, nam omogočata natančno napovedovanje poteka razstrupljanja. To pomeni, da se v vsakem primeru posebej načrtuje individualni model zdravljenja in zaščite pred bolečinami in trpljenjem. Zdravniški konzilij, sestavljen od adiktologa, internista in anesteziologa, upošteva vse značilnosti zdravstvenega stanja pacienta pri oblikovanju njegovega edinstvenega programa razstrupljanja.


• Takojšnja prevencija na začetku odtegnitvene krize in podrobne priprave za čiščenje celic


Naš pacient dobi preventivno zaščito pred krizo takoj po sprejemu v bolnišnico. Včasih, če je to potrebno, tudi ob sprejemu na letališču. Začne se blago razstrupljanje in priprava organizma za glavno intervencijo – globoko čiščenje celic od opiatov.
 

• Kompleksni detox program


Pacient dobi globoko čiščenje celic, limfe in krvi od heroina, metadona, substitola in drugih opiatov. Istočasno z opiati se iz organizma izločajo tudi drugi narkotiki, alkohol, benzodiazepini itd. Splošna detoksikacija organizma od spremljajočih snovi se prav tako izvaja ob zaščiti pred vsemi morebitnimi tveganji in problemi.
 

• Integralni model razstrupljanja


Personalni detox program vsebuje sestavne dele nekaj tradicionalnih metod redukcije tramadola ali buprenorfina do ultra hitre detoksikacije. Številne sestavine se uporabljajo druga za drugo, včasih pa istočasno, ustvarjajoč s tem Vaš individualni SMART DRUG DETOX™.
Z uporabo nekaj deset vrst zdravil, ki jih mi izbiramo za Vas iz pestrega spektra medikamenatov s katerimi razpolagamo.


• Pospešeni SMART DRUG DETOX™


Pospešeni SMART DRUG DETOX™ omogoča lahko razstrupljanje od heroina v 3 dneh, od metadona pa v 5 do 7 dneh. To ni 24-urni ultra hitri detox, ampak je to inteligenten varen program hitrega (pa brez hitenja) opuščanja narkotikov.


• Kontrola čiščenja celic in priprava za program Naltrexon vzdrževanja po želji pacienta


Serija testov kaže kako poteka proces opiatske detoksikacije in ko je organizem popolnoma očiščen od narkotikov, pacient laho začne z Naltrexon indukcijo.


NALTREXONE IMPLANT


V današnjem času najbolj popularna in najbolj iskana metoda zaščite pred recidivi je ena izmed oblik Naltrexon vzdrževanja. S pomočjo Naltrexone depo implanta za podkožno uporabo ali Naltrexone depo injekcije je postalo možno zanesljivo zaščititi receptorje pred opiati (heroin, metadon, substitol, subutex, morfij...), človeka pa pred recidivi. Naltrexon je odobren s strani FDA in je izzval pravo revolucijo v zdravljenju odvisnosti od narkotikov. Naltrexon depo v obliki trdih implantov ali tekočih injekcij je omogočil podaljšano abstinenco toliko kot je potrebno.
Mi predlagamo preverjene Naltrexone implante proizvedene v ZDA po najnižjih cenah v Evropi.

Naltrexone depo implanti, ki imajo rok delovanja od 3 do 12 mesecev, se vnašajo pod kožo v spodnjem delu abdomena skozi kirurški rez dolžine 1,5cm. Naltrexone depo se počasi topi in ob tem daje organizmu zadostno količino Naltrexona. Molekule Naltrexona ščitijo celične receptorje pred vsemi opiati in ne dovoljujejo jim, da izzovejo narkotične učinke in občutke. Na ta način se človek ne more vrniti k zlorabi narkotikov in dobi možnost, da se postopoma privadi na čisto življenje.

 

 

 

 

 

Ispovest pacijenata iz Slovenije
Na prevodu se zahvaljujemo sudskom tumaču za slovenački jezik Veri Popović